Expartner Dary Rolins sa tajne oženil: Stihol to skôr ako Dara!

Český spevák Matěj Homola skočil do chomúta! Bývalý partner speváčky Dary Rolins, s ktorou má dcéru Lolu, povedal svoje áno dlhoročnej partnerke a je z neho ženáč.

Homolovi, ktorý čoskoro oslávi 51. narodeniny, sa do svadby nikdy veľmi nechcelo, takže teraz ide o jeho premiéru. O tom, že je Darin expartner v manželstve, prezradil podľa portálu super.cz jeho kamarát Martin. „Tak veľa šťastných kilometrov spoločným životom, manželia,“ napísal na sociálnej sieti.

Spevák teda stihol svadbu skôr než jeho bývalá partnerka. Dara vydatá ešte nebola, hoci o tom, kedy skončí pred oltárom s partnerom Pavlom Nedvěďom, sa špekuluje už dlho a podobné otázky dostáva často.Nehovorím, že by som povedala 'nie'. Ale myslím, že sa to vo vzťahu tak nejako vycíti, či je nutné to posunúť o ďalší level. Ale to už by bola extrémna rýchlosť, nemyslíte?,“ ozrejmila nedávno spomínanému portálu speváčka.

Dara s bývalým partnerom vychádza veľmi dobre a vzťah s otcom jej dcéry si pochvaľuje. Expartneri sú pravým dôkazom toho, že aj keď im to spolu v minulosti nevyšlo, stále vedia perfektne fungovať a byť dobrými rodičmi. 

Zdroj: Instagram
Tagy: Dara ROlins