Kevin zo skupiny Jonas Brothers v strachu o vlastný život: Priznal rakovinu kože!

Kevin Jonas, najstarší zo súrodeneckej skupiny Jonas Brothers, ktorí boli pred rokmi veľmi populárni a spoločne dobyli srdiečka mnohých neplnoletých fanúšičiek, poriadne vyľakal svojich priaznivcov. Na Instagrame totiž odhalil, že má, respektíve mal, na čele rakovinové znamienko, ktoré sa muselo urgentne odstrániť.

Kevin vyšiel s pravdou von a na sociálnej sieti priznal, že podstúpil chirurgický zákrok spočívajúci v odstránení rakovinových buniek na čele. „Priateľské pripomenutie, aby ste si nechali skontrolovať materské znamienka,“ uviedol vo videu, v ktorom dokumentoval svoj pobyt v zdravotníckom zariadení.

Na záberoch ukázal nenápadné znamienko tesne pod líniou vlasov. „Áno, skutočne tento malý chlapík je začínajucou rakovinou kože, ktorá začala rásť, a tak teraz musím na operáciu, aby sa odstránila,“ vysvetľoval, zatiaľ čo kamerou zabral presné miesto kožnej abnormality.

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas)

Tento typ, ktorý Kevina postihol, našťastie patrí medzi tie najmenej nebezpečné typy nádorov. Nemá totiž tendenciu sa šíriť do iných častí tela (s výnimkou nádorov na slizniciach). Príčiny jeho vzniku sú stále nejasné, najčastejšie sa však spájajú s dlhodobým vystavovaním sa slnečnému a UV žiareniu.  

Zdroj: www.seventeen.com