Otec popovej speváčky Miley Cyrus sa rozvádza: Mladšiu krásku opustil len po siedmich mesiacoch!

Americký spevák Billy Ray Cyrus, ktorý je otcom rebelky Miley Cyrus, sa po iba siedmich mesiacoch, čo povedal svoje áno o 27 rokov mladšej manželke Firerose, rozvádza. Hoci ešte pred pár týždňami zdieľal na sociálnej sieti zamilované zábery, dnes je už horúce splanutie vášne minulosťou.

Podľa magazínu People žiada známy americký hudobník o rozvod. Ako dôvody svojho rozhodnutia ukončiť manželstvo uviedol neprekonateľné rozdiely. Zo strany pôvabnej Firerose malo dôjsť k "nevhodnému manželskému správaniu". K zrušeniu sobáša sa domáha podľa zdrojov aj kvôli bližšie nešpecifikovanému podvodu.

Návrh mal podľa People podať príslušným orgánom už koncom mája. A že je to medzi nimi vážne, to naznačujú aj ich sociálne siete. Firerose, skutočným menom Johanna Rose Hodgesová, a Billy Ray sa na nich prestali vzájomne sledovať.

Ich vzťah bol podľa všetkého krátky a intenzívny. Obaja hudobníci boli roky priatelia, než spolu začali písať piesne počas koronavírusovej pandémie. Vtedy podľa všetkého medzi nimi preskočila iskra. Začali spolu chodiť v roku 2022, v čase, keď oficiálne skončilo Cyrusovo manželstvo s Tish, s ktorou mal päť detí. Z nich je najslávnejšia spomínaná Miley, s ktorou vystupoval v komediálnom seriáli Hannah Montana. 

View this post on Instagram

A post shared by FIREROSE CYRUS (@firerose)

Tagy: Miley Cyrus