Ivana Gottová odtajnila detaily Karlovho (†80) spomienkového koncertu: Vystúpia tam samé hviezdy!

Novembrový koncert na počesť legendárneho českého speváka Karla Gotta (†80), od ktorého úmrtia tento rok ubehne už päť rokov, sa nezadržateľne blíži. Vdova Ivana Gottová konečne poodhalila, na ktorých interpretov sa môžu návštevníci koncertu tešiť.

"Milí Karlovi priaznivci, včera sa u nás doma konalo milé stretnutie speváčok a spevákov, ktorí sa zhostia Karlových piesní na koncerte 5. novembra v O2 aréne,“ informovala na sociálnej sieti Ivana Gottová.

„S radosťou vám odtajňujeme väčšiu časť mien týchto skvelých umelcov,“ napísala vdova. Návštevníci koncertu sa majú rozhodne na čo tešiť. Na spomienkovom vystúpení vystúpi totiž Petr Ryšavý, Jozef Zíma, Jozef Vágner, Hana Holišová, Michal David, Lucia Bílá, Felix Slováček mladší, Anička Slováčková, Bára Poláková, Richard Krajčo, Ján Maxián, Libor Tomáš Polák z kapely O5 a Radeček, Kristián Alexander Šebek či Adam Pavlovčin.

Všetci títo hudobníci s pokorou prijali Ivanine pozvanie a stretli sa u nej doma. "Ďalšie speváčky a spevákov vám tiež postupne prezradíme," ozrejmila Gottová, z čoho vyplýva, že zoznam hviezdnych vystupujúcich ešte stále nie je kompletný. „Verím, že sa máte na čo tešiť, čaká vás ojedinelý a nevšedný koncert. Karlove piesne žijú ďalej,“ dodala vdova po legendárnom spevákovi.

Tagy: Karel Gott