Kríza v manželstve herca Georga Clooneyho: S krásnou Amal žijú vraj oddelene!

Síce patrili k najstabilnejším párom v šoubiznise, aj ich šťastnej rozprávke má byť koniec! Americký herec George Clooney a jeho manželka Amal majú údajne žiť oddelene. Dôvodom ich odlúčenia však nemá byť nedostatok lásky. Čo je teda kameňom úrazu vo vzťahu celebritnej dvojice?

Príliš veľa pracovných povinností... Podľa portálu inTouch sú George aj Amal obaja veľkí perfekcionisti a workoholici, čo je vražedná kombinácia. George v poslednom roku režíroval film Hrdinovia v člne, následne hral so svojím priateľom Bradom Pittom v Osamelých vlkoch a už sa vrhá na nový projekt s Adamom Sandlerom.

Ľudskoprávna advokátka Amal zas neustále pendluje medzi súdmi v Londýne a v Haagu. A tak ich manželský sľub, že od seba nebudú odlúčení dlhšie ako týždeň, nedokážu dodržiavať. Napriek tomu čoskoro oslávia 10-ročné výročie svadby a mimo práce, ktorej majú obaja vyše hlavy, im to má klapať. Clooney je pre svoju manželku dokonca ochotný obetovať vlastný dobrý status.

Amal je totiž ústrednou tvárou iniciatívy, ktorá sa na Medzinárodnom trestnom súde v Haagu dožaduje vydania zatykača na izraelského premiéra Benjamina Netanjahua za vojnové zločiny. Americký prezident Joe Biden označil tieto obvinenia za nehorázne a všetkým zúčastneným pohrozil sankciami. Keď sa to Clooney dozvedel, osobne nahnevane volal do Bieleho domu, kde sa vďaka svojmu zvučnému menu chcel dostať priamo k Bidenovi. A tak je viac než zrejmé, že mu na svojej polovičke stále veľmi záleží a má potrebu ju obraňovať.