Tanečná hudba, ktorá rozhýbe každého? Aj Tiësta uvidíte na tohtoročnom Lovestreame!

Tohtoročný Lovestream láka na veľké hudobné mená. Nebudú chýbať ani legendy tanečnej hudby. Jedným z nich je Tiësto!

Tijs Michiel Verwest, známy ako Tiësto, je holandský hudobník, DJ a hudobný producent elektronickej hudby. Kariéru odštartoval v 90. rokoch a patrí medzi najznámejších tvorcov hudby na svete. V roku 2000 vydal prvý album In My Memory. Ak ste doteraz jeho hudbu nepočúvali, možno zmeníte názor. Jeho tvorba je plná energie. V roku 2004 sa stal prvý DJ-om, ktorý vystúpil na otváracom ceremoniáli olympijských hier v Aténach. Na svojom konte má niekoľko ocenení za hudbu, nechýba ani Grammy. 

Tiësto je považovaný za jedného z najvplyvnejších DJ-ov všetkých čias a jeho kariéra pokračuje doteraz aj vo veku 55 rokov. ​Za roky si prešiel niekoľkými úspešnými skladbami, jeho signifikantný štýl však ostáva nezmení, no tvorbou reaguje na zmenu hudobného štýlu príjemcu. Aj keď na začiatku kariéry oslovil vtedajšiu generáciu, inak tomu nie je ani so súčasnou. Vychutnať si ho budete môcť na tohtoročnom Lovestream festivale už 18. augusta 2024 spolu s ďalšími skvelými umelcami!

predaji na oficiálnej stránke festivalu nájdete trojdňové aj jednodňové lístky, taktiež možnosti parkovania či campingu. 

Tagy: DJ Tiesto