Kam je schopná zájsť matka, aby zistila pravdu o mŕtvom synovi? Sledujte nový seriál na JOJke!

Televízia JOJ v lete odvysiela niekoľko premiérových seriálov. Jedným z nich bude aj Môj stratený syn. My vám prezradíme, čo vás čaká!

Seriál z britskej produkcie vezme diváka do nočnej mory každého rodiča. V štyroch rokoch sa Jodie utopil syn Tom a jeho telo sa nikdy nepodarilo objaviť. Jeho matka sa snaží znova vybudovať svoj život od základov. Po deviatich rokoch od tragickej nehody však na ulici zbadá chlapca, ktorý jej pripomína jej syna. Pohltí ju nádejná predstava, že jej dieťa žije. Jej predstava ju opantá natoľko, že je rozhodnutá zistiť pravdu za každú cenu. Skúša to aj napriek nesúhlasu rodiny a polície. Jej rodina jupresviedča, že Daniel jej synom byť nemôže, ona sa ale nedokáže vzdať tejto myšlienky a je posadnutá dokazovaním svojich podozrení. Táto cesta ju pomaly oberá o zdravý rozum až sa napokon ocitne za hranicami zákona!

Britky triler z roku 2021 pozostáva zo štyroch napínavých epizód, ktoré si na JOJke môžete vychutnať v utorky v dvoch častiach za sebou aj so slovenským dabingom! 

Sledujte premiéru seriálu Môj stratený syn dnes v dvoch častiach za sebou od 20:40 na JOJke!