Ondrej Kandráč naspieval emotívny duet s dcérkou Emkou: Budete mať slzy v očiach!

Rodina je azda tým najdôležitejším, čo vo svojich životoch máme. Rovnaký názor má aj obľúbený muzikant Ondrej Kandráč, ktorý v týchto dňoch vydal nový, veľmi silný singel s názvom Chráň nás, chráň. Vznikla pri príležitosti nedeľňajšieho dňa otcov a naspieval ju so svojou dcérkou Emkou.

Rodina je naším bezpečným prístavom, nevyčerpateľným zdrojom bezpodmienečnej lásky, útočiskom a miestom, kde môžeme byť sami sebou, nech sa deje čokoľvek. Vie to aj muzikant Ondrej Kandráč, ktorý spolu s dcérkou Emkou naspieval nesmierne emotívnu skladbu Chráň nás, chráň.Svoje deti nenútim, aby išli mojou cestou, aby spievali... Čakal som, či nám príde do cesty skladba, ktorá by oslovila Emku i mňa. A prišla táto krehká melódia. Presne toto sme chceli, aby to bola skladba jednoduchá i naliehavá. Aby oslovila mladých a zaujala starších,“ povedal o piesni muzikant.

O text sa postaral Kandráčov dvorný textár Vlado Puchala a nesie nádherný odkaz. „Je prosbou otca a dcéry adresovanou anjelom strážnym. Myslím si, že každý otec sa dokáže zrieknuť svojho anjela strážneho, aby šiel strážiť jeho deti. A je to pieseň aj o viere. Viera nie je pragmatická, nežiada argumenty, nečaká výhody. Pieseň je tiež vyjadrením medzigeneračnej súdržnosti, ktorú v dnešnej dobe tak veľmi potrebujeme. Vzájomná láska, súdržnosť a viera, to sú hodnoty, ku ktorým sa v mojej rodine hlásime. V texte je čas, ktorý ľudí na chvíľu spája a potom rozdeľuje. A je tam aj Boh, ktorý nás znovu spojí niekde vo večnosti. Kedysi sme mali doma obraz anjela strážneho, ktorý stojí za dvoma malými deťmi na zlomenom moste nad rozbúrenou riekou. Tak aj o tom je táto pieseň,“ doplnil Ondrej.