Ďalší škandál v kráľovskej rodine: Meghan Markle vraj utajila nemanželskú dcéru!

Okolo anglickej kráľovskej rodiny je neustále rušno. Ak by sa však dokázalo, že je na tomto kúsok pravdy, mohol by to byť najväčší škandál v ich histórii. V zahraničí sa totiž začali šíriť špekulácie o tom, že Meghan Markle utajila nemanželskú dcéru. V súčasnosti je vraj dospelá a jej výpovede majú hovoriť za všetko.

Odkedy zomrela kráľovná Alžbeta II., princ Harry a Meghan Markle na seba neraz upriamili pozornosť. A nie vždy v tom najlepšom svetle. Začalo to vydaním dokumentu o ich živote v Británii. To ale podľa dostupných informácií taký úspech nemalo. Ľudia ich totiž mali brať ako „ufňukancov“, ktorí sa len sťažovali. 

Špekulácie, ktoré sa však začali šíriť len nedávno, by mohli prekonať všetky excesy slávnej manželskej dvojice. Podľa zahraničného portálu essanews.com má Meghan údajne nemanželskú dcéru, ktorá je už dospelá.

Portál, ktorý sa odvoláva na britské médiá, píše o tom, že ide 21-ročnú Sarah, ktorá na súde všetkých šokovala svojím svedectvom. Týkalo sa jej údajnej matky. Tvrdí, že ju Meghan Markle zanedbávala a citovo týrala. Dokonca mala dodať, že pred svadbou s Harrym sa s ňou chcela finančne vyrovnať. Zrejme, aby mlčala o svojej identite, pričom údajne nikto nevedel o tajnej dcére vojvodkyne. A to ani jej samotný manžel.

Sarah sa vo svojej žalobe vraj zamerala na finančný aspekt. Nie je však jasné, či medzi ňou a Meghan niekedy došlo k nejakej dohode, alebo ide len o výmysly ďalšej osoby, ktorá túži po pozornosti.