Akčný film Nechajte ho ísť: Napínavá cesta za spravodlivosťou s Kevinom Costnerom!

Aj dnes večer si pre vás televízia JOJ pripravila zaujímavý program. Tým je film Nechajte ho ísť z roku 2020, v hlavnej úlohe s legendárnym Kevinom Costnerom a charizmatickou Diane Lane. Ide o napínavý thriller, ktorý vás prilepí k obrazovkám. Príbeh o strate, rodinnej láske a odhodlanosti vás zavedie na emocionálnu horskú dráhu.

George (Kevin Costner) a Margaret Blackledgeová (Diane Lane) sú manželským párom, ktorý prežíva tragickú stratu svojho syna. Keď zistia, že ich bývalá nevesta a vnuk zmizli, rozhodnú sa opustiť svoj ranč v Montane a vydať sa na cestu, aby ich našli. Pátranie ich dovedie do Severnej Dakoty, kde narazia na Weboyovcov, nebezpečnú rodinu s temnými tajomstvami.

Costner, ktorý je známy svojimi ikonickými úlohami v klasikách ako Tanec s vlkmi a Osobný strážca, sa vracia na plátno vo vrcholnej forme. Jeho herecký výkon odhodlaného starého otca, ktorý sa nezastaví pred ničím, aby ochránil svoju rodinu, je ohromujúci a pripomína nám, prečo je jedným z najuznávanejších hercov svojej generácie.

Diane Lane, ktorá hrá jeho manželku, prináša do filmu emocionálnu hĺbku a silu, čo robí ich pátranie za spravodlivosťou ešte presvedčivejším. Spolu vytvárajú nezabudnuteľné duo, ktoré vás chytí za srdce a nepustí až do posledného momentu.

Film Nechajte ho ísť je silný príbeh o odvahe, láske a odhodlaní, ktorý si určite nesmiete nechať ujsť. A ak ste fanúšikom Kevina Costnera, tento film je pre vás absolútnou povinnosťou!

Sledujte film Nechajte ho ísť už dnes večer o 20:40 na obrazovkách JOJky!