Spríjemnite si leto populárnym českým seriálom: Hviezdy nad hlavou štartujú už dnes na JOJke!

Leto na JOJke rozhodne nebude nudné, práve naopak. Okrem repríz obľúbených relácií uvidíte aj úplne nové seriály. Jedným z nich sú Hviezdy nad hlavou!

Malá česká dedina, letné dni a zaujímavé ľudské osudy vytvorili seriál, ktorý je stvorený na horúce večery. V hlavnej úlohe bude stáť Lucie, veterinárka, ktorá zachraňuje nielen zvieracie, ale častokrát aj ľudské životy a osudy. Pokoj na dedine naruší príchod architekta, ktorého miestni berú ako všetkých pred ním, ktorí chceli za málo peňazí veľké pozemky a ich domy. Tento prípad je však charizmatický chlap a Lucii pri prvom zoznámení ihneď zaujme. Na tom by nebolo nič zlé, ak by krásna veterinárka neriešila problémy s bývalým manželom. Jej ex, známy záletník, sa rozhodne zhruba v tomto čase, že by sa rád vrátil k rodine. Nie je to jeho prvý pokus o zmierenie s bývalou manželkou, ale tentoraz je tak intenzívny, že nie je jasné, či má Lucie dosť sily odolať mu.

Okrem skvelého deja uvidíte samé české herecké hviezdy. V hlavnej úlohe uvidíte Terezu Kostkovú, jednu z najlepších súčasných českých herečiek. V postave jej ex sa môžete tešiť na Romana Vojtka, právnika stvárňuje Roman Zach. Zo staršej generácie hercov sa môžete tešiť na Bolka Polívku, Miroslava Táborského,  Pavla Zedníčka či Petra Nárožného. Zloženie hercov spestrí tiež napríklad Veronika Žilková. Je sa rozhodne na čo tešiť!

Sledujte Hviezdy nad hlavou každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!