Fakty, ktoré ste nevedeli o seriáli Môj stratený syn: Kde sa nakrúcal a je za ním realita?

Ak ste si pozreli úvodne epizódy seriálu Môj stratený syn, určite si nenechajte ujsť ani dnešné finále. My vám prezradíme nejaké tie zaujímavosti!

Ako ste si mohli všimnúť, britský seriál ukazuje divákovi krásne scenérie, dychberúcu prírodu, vodné plochy či krásne lesy. Aj keď nie je presne uvedené, kde sa dej odohráva, prevažná väčšina seriálu bola vyrobená v Dubline. Väčšina nakrúcania sa uskutočnila tesne pred príchodom pandémie v roku 2020, čo znamenalo, že bolo nakrúcanie seriálu o niečo jednoduchšie pre tvorcov, ako pri nakrúcaní seriálov, ktoré vznikali v pandemickom období, uvádza britský portál. Tvorcovia si však prešli aj začiatkom pandémie. Napriek tomu, že nakrúcanie prebiehalo v auguste, herec Jonas Aromstrong, uviedol pre Express, že bolo náročné nakrúcať potápačské scény, keďže v tejto krajine sa častokrát ani v lete nedočkáte ideálnych podmienok. 

Počas štyroch epizód diváci uvidia znepokojujúce zážitky, ktorými zúfalá matka Jodie prejde, aby sa priblížila k Danielovi, ktorého roky považovala za mŕtveho. Možno vás zaujíma, či sa seriál Môj stratený syn nakrúcal podľa skutočných udalostí. Našťastie, nejde o skutočný príbeh. Zároveň sa však tvorcovia snažili divákov primäť k otázkam, či môžu skutočne druhým dôverovať, alebo naopak, či môžu veriť svojmu zdravému rozumu, uvádza tiež Express. V tomto prípade ide o najväčšiu stratu, akú môže rodič prežiť a práve tento fakt ho môže pripraviť o zdravý rozum. Sledujte, ako dopade príbeh Jodie!

Nenechajte si ujsť finále seriálu Môj stratený syn dnes od 20:40 na JOJke v dvoch častiach za sebou!