Justin Timberlake lieta v problémoch: Zadržaný políciou pre jazdu pod vplyvom: Aké sú nasledky?

Veľký škandál vo svetovom šoubiznise! Americký spevák Justin Timberlake bol zadržaný a obvinený z jazdy pod vplyvom omamným látok v newyorskom Long Islande. Ešte minulý týždeň o tom informovala agentúra AP s odvolaním sa na zdroj z prostredia polície. Aké má k tomu stanovisko známy umelec?

Justin sa na verejnosti, ako aj v médiách, prezentoval ako vzorný otec. Aj keď bol na výslní už od detstva, zdalo sa, že sláva reflektorov ho nijak nepozmenila a žije vzorným životom bez zbytočných škandálov.

Známy spevák mal mierne naštrbenú povesť azda len dvakrát - prvýkrát, keď sa šuškalo o jeho nevere v roku 2019, kedy bol vyfotografovaný, ako drží za ruku herečku Alishu Wainwright, s ktorou nakrúcal film. Záujem celebritných fotografov je veľký a v ich hľadáčiku sa vtedy ocitol práve Justin. 
Timberlake sa k celej veci vyjadril prostredníctvom Instagramu:

„Zdržal som sa od klebiet, pokiaľ som mohol, ale pre svoju rodinu považujem za dôležité zaoberať sa nedávnymi zvesťami, ktoré ubližujú ľuďom, ktorých milujem. Pred niekoľkými týždňami som preukázal silný nedostatok úsudku – ale chcem, aby bolo jasné – medzi mnou a mojou kolegyňou sa nič nestalo. V tú noc som vypil príliš veľa a ľutujem svoje správanie. Mal som konať lepšie. Toto nie je príklad, aký chcem dať svojmu synovi. Ospravedlňujem sa svojej úžasnej manželke a rodine za to, že som ich vystavil tak trápnej situácii, a sústredím sa na to, aby som bol najlepším manželom a otcom, akým môžem byť.“

Druhý prešľap vznikol, keď vyplávalo na povrch, že sa mal v minulosti nepekne správať k svojej vtedajšej partnerke Britney Spears. Podľa jej slov ju mal presvedčiť na potrat.

Justin sa k týmto klebetám opäť vyjadril prostredníctvom sociálnej siete, kde ho sleduje vyše 72 miliónov ľudí. „Ospravedlňujem sa hlboko za časy v mojom živote, kde moje činy prispeli k problému, kde som hovoril mimo poradia alebo som neobhajoval to, čo bolo správne. Chápem, že som v týchto a mnohých ďalších momentoch zlyhal a ťažil som zo systému, ktorý podporuje mizogýniu a rasizmus. Konkrétne sa chcem ospravedlniť Britney Spears a Janet Jackson, pretože sa o tieto ženy starám a rešpektujem ich, a viem, že som zlyhal," uviedol v tom čase.

Či sa bude znovu ospravedlňovať a sypať si popol na hlavu, zatiaľ nie je jasné. Tentokrát sa však podľa všetkého dopustil obrovskej chyby, za ktorú by mal niesť plnú zodpovednosť. Ako uvádza agentúra AP, Justina Timberlakea mala minulý týždeň z pondelka na utorok v noci zatknúť polícia po tom, čo šoféroval pod vplyvom alkoholu.

Ako uvádza portál PageSix, Timberlake nielenže nezastavil na stopke, zároveň mal problém udržať sa vo svojom pruhu. Policajti mali v správe uviesť, že sa spevák odmietol podrobiť dychovej skúške, no mal z neho tiahnuť alkohol. 

Zdroj: www.oprahmag.com

​Timberlake bol prepustený nad ránom s tým, že ho čaká súd. Nie je isté, ktorý z trestov bude speváka čakať, či pokuta, poprípade odobratie vodičského preukazu.