Princ William to poriadne roztočil: Pozrite, ako vrtel bokmi na koncerte Taylor Swift!

Uplynulé dni to v celom Londýne poriadne žilo! Dôvodom bola hudobná horúčka, ktorú spôsobila svojimi vystúpeniami americká hviezda Taylor Swift. Jej koncert si užil aj princ William, ktorý sa počas jedného z najslávnejších hitov umelkyne poriadne odviazal a prítomným divákom predviedol svoje tanečné pohyby.

Taylor Swift je zrejme najväčšou popovou hviezdou súčasnosti a jej prebiehajúca koncertná šnúra s názvom Eras Tour spôsobuje ošiaľ všade, kam zavíta. Naposledy zažil túto šou Londýn, kde americká speváčka odohrala 3 koncerty.

Túto udalosť si nenechal ujsť ani samotný princ William. Spolu s ním boli na koncerte aj jeho dve deti - George a Charlotte, s ktorými si dokonca spravila hudobníčka aj selfie.

Viac ako samotná fotka však po koncerte verejnosť zaujali zábery Williama. Ten si totiž koncert užíval plnými dúškami a počas hitu Shake It Off predviedol prítomným divákom svoje tanečné umenie, ktoré pobavilo množstvo ľudí.

Živá scéna, ako William tancuje a užíva si vystúpenie Taylor Swift, rýchlo vzbudila pozornosť na sociálnych sieťach. Kráľovskí fanúšikovia začali porovnávať tento veselý záber so zábermi zdanlivo zachmúreného princa Harryho na koncerte Beyoncé minulý rok. Počas návštevy koncertu s Meghan Markle na štadióne SoFi v Los Angeles v septembri 2023 bol Harry odfotený s rukami vo vreckách a nevyzeral veľmi nadšene, keď Beyoncé predvádzala svoje hviezdne hity pre publikum.

Princ William a jeho deti sa následne so speváčkou a jej priateľom, Travisom Kelceom, odfotitili v zákulisí. Swift zdieľala rozžiarenú skupinovú fotografiu na svojom Instagrame a popriala princovi z Walesu srdečné prianie k narodeninám, ktoré oslávil pred pár dňami.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)