Smutná správa pre fanúšikov filmu Piráti z Karibiku: Hviezdneho herca usmrtil žralok!

Obrovská tragédia a zároveň smutná správa pre všetkých fanúšikov série Pirátov z Karibiku – po útoku žraloka pri havajskom ostrove Oahu v nedeľu popoludní zomrel Tamayo Perry (†49), člen miestnej pobrežnej hliadky, nadšený surfér a zároveň príležitostný herec, ktorý si zahral aj v jednom zo známych filmov.

Ďalší človek navždy nešťastne odišiel do hereckého neba! Žralok na herca zaútočil, keď surfoval pri severnej časti ostrova Oahu. Jeho telo bolo objavené vo vode v nedeľu populudní. Privolaní záchranári ho síce vodným skútrom dopravili na breh, ale už ho nedokázali zachrániť. 

V oblasti bola následne vyhlásená výstraha pred žralokmi - aj preto, že útok žraloka, čo skončil smrťou, bol v tomto mesiaci v Oahu už druhý.

Perry od roku 2016 pracoval ako člen pobrežnej hliadky v tejto časti Oahu a surfovanie dokonca vyučoval. "Tamayo Perry bol plavčíkom, ktorého všetci milovali a profesionálnym surférom známym po celom svete," uviedol vo svojom smutnom vyhlásení, ktoré citoval britský denník The Sun, úradujúci šéf námornej bezpečnosti Kurt Lager.

Okrem toho sa ale pohyboval aj pred kamerou – okrem vyššie spomínaných Pirátov z Karibiku, konkrétne v dieli Piráti z Karibiku: V neznámych vodách, čo bol veľký kinohit, sa objavil napríklad v seriáli Hawaii Five-0, alebo vo filmoch Osudové leto a Charlieho anjeli.

Jeho srdce však patrilo prevažne surfovaniu - na profesionálnej úrovni sa mu venoval cez 15 rokov. Bohužiaľ sa mu ale tento koníček stal osudným...

View this post on Instagram

A post shared by Emilia Perry (@emiliaperry)