Vytriezvenie po vášnivej noci: Táňa varuje Lucii, že chce Jirku pre seba, o ňu už má záujem iný!

Prvá epizóda seriálu Hviezdy nad hlavou priniesla zaujímavé odhalenia. Bývalí manželia si stále nie sú cudzí a Jirkovi sa podarilo Lucii zviesť. Kam povedie vášnivá noc?

Napriek tomu, že mu stále neodpustila jeho podvody, nemá k nemu Lucie o nič menej blízko. Vzťah Jirka a Lucie je stále plný vášne. Obaja však vedia, že dať sa dokopy je nereálne. Napriek tomu, že si to želajú Jirkovi rodičia, ktorí sa klebetu o vášnivej noci dozvedia od suseda. Filip, ich spoločný syn, sa však už zmieril s tým, že nemá rodičov v jednom dome a zistenie, že sa k sebe možno vrátia môže byť preňho náročne. Lucie po vášnivej noci zo stajne, kde sa to odohralo, utečie pred exmanželom. Ten jej však nedá tak ľahko pokoj a najradšej by to znova skúsil. S tým nebude v poriadku jeho nová známosť, taktiež zo susedstva, o niekoľko rokov mladšia Táňa. Keď ju po ceste stretne Lucie a povezie v aute, Táňa jej povie svoje. "Chcem mať čisto. Nevadí vám, keď budem chodiť s Jirkom?" Prekvapí veterinárku otázkou mladá čašníčka. Uvedomuje si však, aké následky ich vzťah môže mať. Jej otec Jiřího otvorene neznáša!

"Jirkov vzťah k ženám je veľmi vrelý," povie jej Lucie ako varovanie, aby si neublížila. "Urobím všetko pre to, aby to tak nebolo," povie na to mladšia z dám. Táňa si dobre uvedomuje, že jeho exmanželke stále na ňom záleží. Tak ľahko to nezmení ani ona. Jirka má síce Táňu rád, vyzerá to však, že by najradšej skončil opäť v náručí bývalej. Všetko môže zmeniť nedávny príchod Jana Veselého, ktorý sa s Lucii začne zbližovať. Asistovať jej bude pri pôrode kravy a pri večernej vatre ju vyzve k tancu. Všetko pred očami jej bývalého. O jej vrúcnom vzťahu k bývalému mužovi však nemá nový obyvateľ ani zdania!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Hviezdy nad hlavou každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!