Nové tajné informácie o chorej Kate Middleton: Ako v skutočnosti prebieha jej liečba?

Kate Middleton sa nedávno prvýkrát objavila na verejnosti od odhalenia, že podstupuje liečbu rakoviny. Podrobnosti o jej zdravotnom stave verejnosť nemá a Buckinghamský palác zaryto mlčí. Niektorí fanúšikovia princeznej však tvrdia, že vedia viac!

​Princezná z Walesu v marci celému svetu prostredníctvom autentického videa priznala, že zvádza ťažký boj s rakovinou a podstupuje chemoterapie. Podľa všetkého by sa jej stav však mal zlepšovať. Nedávno sa dokonca ukázala na slávnostnej udalosti Trooping the Color vo Veľkej Británii, kde pôsobila oveľa lepšie a zdravšie. 

O tom, ako sa Kate Middleton naozaj vodí, vie len úzky kruh ľudí. Nová teória však teraz naznačuje, že princezná odcestovala na liečbu do zahraničia, konkrétne do USA.  Niektorí ľudia totižto tvrdia, že ju v posledných týždňoch videli v Houstone v Texase. To by mohlo vysvetľovať aj to, prečo zmeškala nácvik na Trooping the Color, informuje portál The Things.

Jeden z fanúšikov Kate napísal, že princezná bola na návšteve u priateľov v hoteli St. Regis.  Okrem toho ďalší človek spomínal, že od zamestnanca Texaskej univerzity MD Anderson Cancer Center počul, že Kate tam videli. Iný zas uviedol, že ju videl smiať sa s jej ochrankárom na chodníku neďaleko nemocnice.

Ak sa Kate skutočne lieči v MD Anderson, pripojila by sa k zoznamu významných celebrít, ktoré tam vyhľadali starostlivosť. Toto centrum je celosvetovo známe svojimi odbornými znalosťami v oblasti liečby rôznych druhov rakoviny. Okrem iného sa špecializuje na liečbu rakoviny prsníka, vaječníkov, pľúc, prostaty, melanómu a leukémie a neustále sa zaraďuje medzi najlepšie onkologické centrá na svete.

Kate však stále odmietla prezradiť, aký typ rakoviny má, alebo aký je priebeh jej liečby. "Robím pokroky, ale ako každý, kto prechádza chemoterapiou, vie, že sú dobré a zlé dni," podelila sa o svoje pocity nedávno. 

Britská kráľovská rodina zažíva okrem Kateinho boja s rakovinou aj ďalšie krízy. Krátko pred odhalením stavu princeznej kráľ Karol III. prezradil, že taktiež mu diagnostikovali toto zákerné ocohorenie. S rakovinou bojuje aj Sarah Fergusonová, bývalá manželka princa Andrewa.