Herečka Meryl Streep dostala od dcéry nezvyčajný darček na narodeniny: Priznala, že je lesbička!

Najmladšia dcéra Meryl Streepovej, Louisa Jacobson Gummer, oznámila svetu dôležitú novinku. A to, že je lesbička. Urobila tak v deň 75. narodenín svojej slávnej matky. Taktiež prezradila, že žije s filmovou producentkou!

​Louisa vyštudovala herectvo na Yaleovej univerzite v Connecticute a získala titul magistra umenia. Je najmladším potomkom Meryl Streep a jej manžela Dona Gummera. Dvojica už spolu šesť rokov nežije. Slávna herečka oslávila 75. narodeniny uplynulú sobotu. Cestou na narodeninovú oslavu však rozhodne netušila, čo ju bude čakať.

Meryl Streep svoje deti miluje a tvrdí, že nikdy nedávala prednosť kariére pred nimi a vedela vždy nakrúcanie skĺbiť s materstvom. "Je veľa žien, ktoré to dokázali rovnako s menšími výhodami, než som si užívala ja. Vždy priznám, že som mala šťastie, že som sa vydala za dobrého muža, pretože mi to veľmi uľahčilo prácu, aj keď som so sebou brala svoje deti na nakrúcanie, keď boli veľmi malé," vyhlásila umelkyňa verejne.

Louisa, ktorá sa, čo sa kariéry týka, vydala v maminých šľapajách a po štúdiu herectva na Yale School of Drama zažiarila napríklad v seriáli HBO Pozlátený vek, pritom ešte celkom nedávno randila so svojím hereckým kolegom Jonathanom Higginbothamom. Pár spolu tvorili v roku 2022 a herečka o ňom vždy hovorila pekne. To je však dnes už minulosť, pretože sa na svojom Instagrame odhodlala všetkým ukázať svoju súčasnú lásku.

So slovami „požehnaný vstup do radostnej novej éry“ a emotikonom dúhy zdieľala fotku s producentkou Annou Blundell. Ako dlho spolu tieto dve zamilované hrdličky tvoria pár zatiaľ nie je jasné. Ale bude to rozhodne viac ako pol roka, pretože veľmi podobnú snímku, iba s trošku inou pózou, zdieľala Anna na svojich sociálnych sieťach už v decembri.

View this post on Instagram

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Tagy: Meryl Streep