Srdcervúci príbeh otca a syna: Kniha "Ďakujem, že si INÝ!"

Nidal Saleh, milujúci otec, odhaľuje srdcervúci príbeh svojho syna s Aspergerovým syndrómom v knihe Ďakujem, že si INÝ! Tento dojímavý príbeh nielenže osloví vaše srdce, ale ponúka aj cenné rady pre rodičov detí s autizmom.

V knihe "Ďakujem, že si INÝ!" autor Nidal Saleh ponúka intímny pohľad na život so synom, ktorý má Aspergerov syndróm. Svojho syna sa snaží ochrániť a pochopiť pomocou rozprávok, čo dodáva knihe unikátnu a dojímavú atmosféru. Saleh sa snaží ukázať, že inakosť nie je prekážkou, ale príležitosťou na obohatenie života.

Kniha prináša aj praktické rady pre rodičov, ktorí čelia podobným výzvam, a jej cieľom je šíriť povedomie a podporu pre deti s autizmom.

Aby mohol vydať 1500 výtlačkov a 500 omaľovánok, autor spustil crowdfundingovú kampaň. Crowdfundingová kampaň je spôsob získavania financií na projekt alebo produkt od veľkého počtu ľudí, zvyčajne prostredníctvom online platformy. Projekt plánuje preklad a vydanie knihy aj v Českej republike, čím chce ešte viac zvýšiť povedomie o autizme.

Okrem rozprávok a príbehov obsahuje kniha aj reálne situácie, s ktorými sa Salehova rodina stretáva. Opisuje ich každodenné zápasy, radosti a smútky, čo pridáva knihe na autentickosti a pomáha čitateľom lepšie pochopiť svet detí s Aspergerovým syndrómom.

​Podporte tento citlivý projekt na StartLab.