Rebríček popularity členov kráľovskej rodiny: Kate na vrchole, Meghan padá!

Najnovší prieskum britskej agentúry YouGov ukázal výrazné zmeny v obľúbenosti členov britskej kráľovskej rodiny. Princezná Kate je neohrozene na vrchole, zatiaľ čo Meghan Markle zažila dramatický pokles!

V najnovšom rebríčku popularity členov britskej kráľovskej rodiny podľa agentúry YouGov sa princezná Kate umiestnila na prvom mieste, čo potvrdzuje jej neustálu podporu medzi verejnosťou. Až 71 percent opýtaných uviedlo, že ju vnímajú pozitívne. Princ William ju nasleduje na druhom mieste so 67 percentami.

Meghan Markle však zaznamenala výrazný prepad. Nakoľko čelí kritike a negatívnym hodnoteniam, odrazilo sa to na jej klesajúcej popularite. Meghan obsadila predposlednú priečku v rebríčku s 26 percentami.

Expertka Hilary Fordwichová pre Express.co uviedla, že je to najväčší prepad popularity v histórii. „To prepadnutie bolo dobrovoľné. Všetko pramení z toho, že Meghan nechcela byť Kate číslo dva. Lepšie byť číslo dva ako nič,“ poznamenala.

Na poslednej priečke sa umiestnil princ Andrew, ktorý dosiahol iba 9 percent a stal sa najneobľúbenejším členom kráľovskej rodiny.

Tento prieskum ukazuje, ako verejná mienka môže rýchlo ovplyvniť postavenie jednotlivých členov kráľovskej rodiny.