Smutný osud Christiny Applegateovej: Nevyliečiteľná choroba postihla aj jej dcéru!

Herečke Christine Applegateovej, ktorá sa nezmazateľne zapísala do sŕdc seriálových divákov ako Kelly Bundová v seriáli Ženatý so záväzkami, uštedril osud ďalšiu bolestivú ranu. Akoby nestačilo, že sama trpí roztrúsenou sklerózou, ukázalo sa, že nevyliečiteľne chorá je aj jej dcéra Sadie.

Christina Applegateová, milovaná herečka z televíznych obrazoviek, prežíva ťažké chvíle. Sama sa už niekoľko rokov vyrovnáva s roztrúsenou sklerózou, ktorá jej postupne ničí nervový systém a spôsobuje problémy s pohybom a rovnováhou.

Ako keby to nestačilo, teraz musí čeliť ďalšiemu zdrvujúcemu úderu. Jej trinásťročnej dcére Sadie bola diagnostikovaná choroba so syndrómom posturálnej ortostatickej tachykardie (POTS). Tento zriedkavý autoimunitný problém spôsobuje závraty a mdloby pri vstávaní a výrazne ovplyvňuje kvalitu života.

Sadie o svojej chorobe otvorene prehovorila v podcaste MaSsy, kde popísala svoje každodenné zápasy a ťažkosti. "Každý deň je pre mňa bojom," priznala otvorene Sadie. Christina, ktorá sama prechádza náročným obdobím, prejavuje svojej dcére obrovskú podporu a lásku. "Som tu pre teba, bez ohľadu na všetko," porporila ju Christina.

Ich príbeh je dojemným príkladom toho, ako rodina môže spoločne čeliť aj tým najťažším výzvam. Christina sa snaží byť pre Sadie silnou oporou a spolu bojujú proti nevyliečiteľným chorobám, ktoré nešťastne zasiahli ich životy.