Tánin otec bude zúriť ako býk: Dcéru nachytá pri úteku od Jirku, stopy na zadku povedia všetko!

Jirka sa bude musieť pomaly zmieriť so stratou Lucie, o ktorú má zjavný záujem nový obyvateľ obce. Hlavu smútku však nemá, keďže žiaľ utápa v náruči o desiatky rokov mladšej Táne!

Na vatre príliš blízky vzťah neutajili. Spoločný tanec neušiel ani otcovi Táne, ktorého v seriáli Hviezdy na hlavou stvárňuje Bolek Polívka. Ten dobre vie, že byť prísny sa pri mladučkej dcére oplatí. Jirka je známy sukničkár a kamaráta v nohaviciach tak ľahko neudrží. Z tohto dôvodu mu dala zbohom aj jeho životná láska, už bývalá manželka Lucie, veterinárka, po ktorej pokukuje nový architekt v obci Poběžovice. Keď sa Táňa vráti po noci s Jirkom domov, jej otec bude zrovna vonku a neodpustí si pár kritických slov na adresu dcéry. Tá bude síce usilovne zapierať, kde bola, no stopy na zadnej časti jej sukne povedia všetko!

Keďže je Jirka sochár, jeho ruky sú často špinavé od práce. Stopy nájde jej otec priamo na dcérinom zadku. Kam je až schopný zájsť nahnevaný otec? "Ešte raz uvidím tieto pracky na mojej dcére, tak si ma nepraj," zamieri rovno za dcériným milencom. "Ja proti tebe nič nemám, maj si báb, koľko chceš, ale prestať sa motať okolo mojej dcéry," varuje ho. Jirka však vie, že je Táňa plnoletá a rozhodnutie s kým bude chodiť je len na nej. Problémom však je, že by si Táňa želala skutočný vzťah, nie prelietavého chlapa. "Ja si pri dcére predstavujem niekoho úplne iného," povie jej otec, Jirka sa však tak ľahko nezdá a vyzerá to, že negatívne slová ho k Táni ešte viac prilákajú. Medzitým sa zbližuje tiež Lucie s architektom!  

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Hviezdy na hlavou každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!