Spojenie Jiřího Langmajera a Zuzany Kanócz vás pohltí: Sledujte Labyrint v stredy na JOJke!

S JOJkou sa v lete rozhodne nudiť nebudete. Už sme odpremiérovali niekoľko nových seriálov, dnes to bude ďalší. Kriminálka Labyrint!

Labyrint je český kriminálny televízny seriál, ktorý mal u našich susedov premiéru v roku 2015. Kombinuje žánre thrilleru a detektívky, neraz aj humorných prvkov, v réžii Jiřího Stracha. Labyrint ponúkne divákom v siedmich častiach prvej série humorne ladený príbeh hlavného hrdinu Michala Remeša. Toho autor obdaril láskou k poháriku. Čestné slovo, ktoré dal farárovi ho neraz stojí množstvo úsilia dodržať na všetkých tých podujatiach, kde sa pije jedna radosť. Častejšie podľahne svojej závislosti. Napriek tej je však stále skvelým vyšetrovateľom, ktorého dopĺňa Tamara Hronská, slovenská kolegyňa. Vyšetrovanie neraz prinesie náročné prípady, ktoré nebudú nič pre slabé povahy!

V hlavnej úlohe sa môžete tešiť na Jiřího Langmajera a Zuzanú Kánocz, ktorým to na nakrúcaní spolu perfektne ladilo a sledovať ich vzájomnú hereckú chémiu môžete na JOJke každú stredu. Tešiť sa môžete tiež napríklad na Michala Donutila!

Sledujte Labyrint dnes o 22:30 na JOJke!