Princ William volá o pomoc: Toto chorá Kate sama nezvláda!

Obľúbený pár z kráľovskej rodiny, princ William a Kate Middleton, čelí vážnym problémom. Kate sa potýka so zdravotnými komplikáciami, ktoré sama nezvláda. William sa tak rozhodol konať a žiada pomoc!

Kate Middleton, vojvodkyňa z Cambridge, v poslednom období bojuje s vážnymi zdravotnými ťažkosťami, ktoré zasahujú aj do jej každodenného života. Princ William, znepokojený zdravotným stavom svojej manželky, preto žiada pomoc.

Podpora verejnosti je obrovská a Kate denne dostáva tisíce povzbudzujúcich listov a správ. Situácia je však taká vážna, že kráľovský palác vyhlásil konkurz na nového špecialistu, ktorý bude mať na starosti komunikáciu a podporu, ktorú Kate dostáva.

Tento špecialista bude zodpovedný za správu a odpovedanie na listy, vyjednávanie so spolupracujúcimi organizáciami, vládnymi orgánmi a inými inštitúciami.

„Domácnosť princa a princeznej z Walesu podporuje oficiálnu a charitatívnu činnosť TRH The Prince and Princess. Ako špecialista na korešpondenciu budete zodpovední za poskytovanie komplexnej podpory v súvislosti s korešpondenciou prijatou Ich kráľovskými Výsosťami,“ stojí v inzeráte.

Predpokladmi na získanie práce v tesnej blízkosti kráľovskej rodiny sú kultivovaný písaný prejav, administratívne a organizačné schopnosti.

Kate, ktorá sa aj napriek svojim zdravotným problémom, snaží pracovať a plniť si svoje povinnosti, už nedokáže zvládať všetko sama. V prvom rade musí najviac energie vkladať do liečby a práca tak pochopiteľne musí ísť bokom. Princ William dúfa, že s pomocou nového špecialistu sa im podarí zvládnuť túto náročnú situáciu a zabezpečiť Kate potrebnú podporu.

Tento krok kráľovského paláca ukazuje, aké vážne sú zdravotné problémy vojvodkyne z Cambridge a aké dôležité je podať jej pomocnú ruku. Verejnosť dúfa, že Kate sa čoskoro zotaví a bude môcť pokračovať vo svojich aktivitách s plnou energiou a zdravím.