Už spolu mesiace nežijú: Je to koniec lásky Jennifer Lopez a Bena Affleca?

Manželstvo Jennifer Lopez a Bena Afflecka, kedysi oslavované ako znovuzrodenie lásky, prechádza vážnou krízou. Podľa najnovších informácií už pár nežije spolu od marca, čo šokovalo fanúšikov po celom svete.

Jennifer Lopez a Ben Affleck, známi ako Bennifer, prekvapili svet správou o predaji svojho luxusného sídla v Beverly Hills. Okrem toho však zdroje zahraničných médií tvrdia, že pár už od marca vôbec nežije spolu. Tento krok vyvolal vlnu špekulácií o stave ich manželstva, ktoré bolo kedysi oslavované ako veľký návrat lásky po dvadsiatich rokoch od prvého rozchodu.

Ikonická dvojica má dokonca rozpredávať umenie, ktoré ich domov zdobilo. Podľa informácií z Page Six Lopez a Affleck už netvoria pár od marca tohto roku. Jennifer sa na verejnosti objavuje sama, čo potvrdzuje špekulácie o poriadnej manželskej kríze.

Viacerí fanúšikovia tiež zaznamenali, že sa Jennifer páčia Instagramové príspevky o toxických vzťahoch, čo ešte viac podnecuje domnienky o tom, že ani u nej v súkromí to nie je ružové. Lopez tiež zrušila svoje plánované turné This Is Me…Live,  pričom uviedla, že sa chce venovať hlavne svojim deťom a najbližším.

„Je mi strašne ľúto, že som vás sklamala. Prosím, vedzte, že by som to neurobila, keby to nebolo absolútne nevyhnutné,“ odkázala fanúšikom.

Manželia, ktorí sa kedysi stali symbolom znovuzrodenej lásky, teraz zrejme čelia vážnym problémom. Fanúšikovia dúfajú, že sa cez to prenesú a opäť si nájdu k sebe cestu. Súčasné udalosti však naznačujú, že ich budúcnosť je neistá.