Šialený stravovací plán Daniely Peštovej: Prečo si myslí, že zlyhá?

Česká modelka Daniela Peštová má dokonalú figúru aj po päťdesiatke. Nie je to však zadarmo. Nedávno prekvapila fanúšikov novým stravovacím plánom. Hoci je známa svojím zdravým životným štýlom, tentokrát zašla do extrému. Už teraz vie, že ho nezvládne dodržiavať.

Daniela Peštová, známa česká modelka a zástankyňa zdravého životného štýlu, si vymyslela nový šialený stravovací plán. Spolu so svojím synom Paulom, ktorého má so spevákom Paľom Haberom, sa rozhodla konzumovať 20 - 30 druhov zeleniny a ovocia týždenne.

"Vraj by sme mali konzumovať aspoň 20 - 30 rôznych druhov zeleniny a ovocia týždenne, aby sme mali zdravý mikrobión ako náš druhý mozog,“ povedala Daniela na Instagrame.

Modelka priznala, že to nie je jednoduché, pretože ani ona, ani jej syn nie sú veľkými fanúšikmi ovocia. Svoj progres si zapisuje to tabuliek.

"Tak som si to začala písať a takto sme na tom na štvrtý deň. 30 druhov to určite nebude, ale nie je to také zlé, ako som si myslela,“ ozrejmila.

Peštová je odhodlaná nevzdať sa a pokračovať v tomto náročnom pláne, aj keď už teraz vie, že to bude veľká výzva. Fanúšikovia ju v jej snahe podporujú a oceňujú jej úprimnosť a odvahu priznať, že aj ona občas zlyháva.