To je smola: Andrea Verešová sa na KVIFF objavila v rovnakom outfite ako iná účastníčka!

Keď sa dve krásky na verejnosti objavia v rovnakých šatách, nebýva to príjemné ani pre jednu z nich. Niečo také sa však prihodilo Andrey Verešovej a Karolíne Mališovej na festivale v Karlových Varoch.

Slovenská kráska Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom nechýbajú vo Varoch na žiadnej väčšej párty a modelka predvádza jeden odvážnejší model za druhým. Bohužiaľ sa tento rok nevyhla prešľapu. Na párty Carollinum totiž vyniesla rovnaké kanárikovo žlté šaty s hlbokým výstrihom a odhaleným chrbtom ako česká Miss Earth na rok 2015 Karolína Mališová!

A ako by to Verešovej nestačilo, príliš sa jej nedarilo ani s oslavou, ktorú mala naplánovanú pre svojho manžela Daniela Volopicha. "Bohužiaľ majiteľ na poslednú chvíľu nestihol bar pripraviť, a tak všetko padlo. Tortu už zrušiť nešiel, tak ju Dan dostane. Večer pôjdeme s kamarátmi na večeru a tam to pokojne oslávime," dodala Verešová, ktorej iste ani jedna z týchto nepríjemných udalostí nezabránila v tom, aby si naplno užila svoju tradičnú návštevu filmového festivalu!

Zdroj: P. Machan, M. Pátek, Profimedia.cz