Rytmus6

Rytmus šperkuje koncert v Prahe: Okrem Dary Rolins či Ega na pódiu nebude chýbať ďalšia hviezda!

Oslava kariéry s podtitulom KING FOREVER! Koncert Patrika „Rytmusa“ Vrbovského ovládne pražskú O2 Arénu už 14.9.2024. Kráľ rapovej scény predstaví nabitú audio-vizuálnu šou aj pre fanúšikov rnb a funku, počas ktorej nebudú chýbať najslávnejšie a najúspešnejšie skladby.

Zdroj: Rytmus

Rytmus už potvrdil, že na koncerte sa objaví okrem Ega, Tiny, Viktora Sheena aj jeho bývalá partnerka Dara Rolins. Viac ako 20-tisíc fanúšikov sa už teraz môže tešiť na účasť ďalšej hudobnej hviezdy. Tento človek je neoddeliteľnou súčasťou môjho hudobného života. Bez neho by som nebol tam kde som! To čo sme spoločne vytvorili, bolo doslova prelomové,“ konštatoval Rytmus pri stretnutí sIgorom Kmeťom, ktorý je ďalším VIP hosťom na najväčšej oslave jeho kariéry.  

S Igorom a aj s Kmeťobandom má na konte úspešný song  z roku 2014 s názvom Amen Savore, ktorý má dnes viac ako 6-miliónov vzhliadnutí na Youtube. Hity ako Fantázia, Ona má štýl, Fajnová, Tak poď sem, Kures Funk či Oni chcú ma mať  patria dodnes medzi najväčšie funk-rapové skladby hudobnej scény v Česko-Slovensku.  

Spojenie Rytmusa a Igora Kmeťa sa rovná prívalu neskutočnej hudobnej energie, ktorá roztancuje Prahu už 14.9. na koncerte Rytmus KING FOREVER! Pred pár dňami team Patrika Vrbovského potvrdil, že záujem o koncert je enormný, aj preto sa v O2 Aréne do predaja pridali najvyššie poschodia haly.  

Posledné lístky sú stále k dispozícii, ak túto nezabudnuteľnú šou nechcete zmeškať, nakupujte bez dlhého váhania kliknutím na odkaz