Denisa Nesvačilová po boku nového chlapa: Kto bol jej tajomná spoločnosť na KVIFF?

Postarala sa o ďalšie festivalové prekvapenie. Herečka Denisa Nesvačilová totiž na skok dorazila na karlovarský večierok s mužom, ktorému hovorí "môj nový chlap".

Po príchode na večierok na seba temperamentná ryšavka strhla všetku pozornosť. Na rozdiel od minuloročného 57. ročníka medzinárodného filmového festivalu ale nedorazila sama. "Garde mi robí môj chlap," tvrdila Blesku, že navonok zakríknutý muž s okuliarmi je jej nová láska. Na otázku českého Blesku, ako dlho sú spolu, ale radšej zahmlievala. "Sme spolu dosť dlho na to, aby tu dnes mohol byť vedľa mňa. Už ma nejaký čas pozná a tušil, čo ho čaká," dodala, veľa podrobností o svojom milom ale oznamovať nechcela. Ako Blesk zistil, volá sa Michal a je právnik. Z jeho správania bolo zrejmé, že mu karlovarské žúry nie sú vlastné. Radšej sa držal bokom pozornosti a k ​​Denise sa veľmi netúlil.

"Úplne bežne spolu chodíme von, toto je len prvá oficiálna akcia. Už ma nejaký čas pozná a tušil, čo ho čaká," hájila jeho odmerané správanie Denisa, ktorú radšej ani nechytil za ruku či neobjal. Ako sa dalo čakať, v ten istý deň na festivale hosťoval aj Denisin ex Petr Kolečko s Anetou Vignerovou. Hviezdu seriálu Zoo by nerozhodilo ani to, keby ich vraj stretli. "Mám to vyriešené už od vlaňajška, to už je dávno pasé," uzavrela!

Zdroj: Blesk