Dara Rolins predviedla v plavkách dokonalú postavičku: Takto že vyzerá päťdesiatnička?

Speváčka Dara Rolins oslávi v decembri 52. narodeniny, no tento vek by jej tipoval len málokto. Blondínka sa netají tým, že k mladistvému výzoru si dopomáha estetickými zákrokmi, no za jej telo v sviežom vzhľade rozhodne nezaostáva. Práve naopak. Pýši sa krivkami, aké nemajú ani mnohé o polovicu mladšie ženy!

Speváčka Dara Rolins sa pred časom stala terčom obrovskej kritiky pre estetické zákroky, ktorými prešla jej tvár. Mnohí fanúšikovia ju počastovali všakovakými prirovnaniami a negatívnymi slovami, ktoré sa niesli v podobnom duchu: že sa na seba už nepodobá. Samotná speváčka si z týchto hejtov ťažkú hlavu nerobila a na sociálne siete pridávala jednu fotku za druhou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Práve pre omladzovacie vylepšenia a následnú rekonvalescenciu sa Dara nemohla dlhší čas venovať svojmu obľúbenému cvičeniu, ktoré jej už nesmierne chýbalo. „Milé žienky. JEDINÁ cesta ako dopriať vašej zdravej duši pobyt v zdravom tele, je pohyb. Ideálne pravidelný. Žiadne lieky. Skratky proste nefungujú. Ja som mala trojmesačnú, nedobrovoľnú, ale po logike veci nutnú prestávku a myslela som, že ma j***e. Stratila som kondičku aj svalovú hmotu. Moje telo si síce "pamätá", ale ja mám pocit, že som zase na začiatku. Ide to ztuha, ovšem za tie endorfíny to stojí,“ napísala na Instagrame k fotke z posilňovne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Pravidelná drina vo fitku a vyvážená strava speváčke prinášajú svoje ovocie v podobe dokonalej postavičky, ktorou sa pochválila v najnovšom príspevku. Na snímkach pózuje v miniatúrnych plavkách, ktoré odhaľujú jej štíhle a vysekané telo. Pri pohľade na jej postavu by len málokto povedal, že patrí zrelej päťdesiatničke, pretože po takýchto krivkách mnohé aj o polovicu mladšie ženy len snívajú. Nuž, Dara vie, ako na to.

Tagy: Dara Rolins