Preneste sa na šialenú dovolenku: Pozrite si bláznivú komédiu Ibiza už dnes večer na TV JOJ!

Dokonalá dovolenka alebo horúci prúser? Už dnes večer TV JOJ odvysiela bláznivý film Ibiza, ktorý vás na chvíľu prenesie do sveta nekonečnej zábavy a nečakaných dobrodružstiev. Toto si rozhodne nenechajte ujsť!

Diváci TV JOJ sa dnes večer môžu tešiť na bláznivú komédiu Ibiza, ktorá prináša príbeh plný smiechu a nečakaných situácií.

Starší rozvedený lekár, jeho mladšia priateľka a jej dospievajúce deti vycestujú na spoločnú dovolenku na Ibizu, aby sa lepšie spoznali a zblížili. Tento výlet, plánovaný ako tichá a pokojná dovolenka, sa zmení na sériu šialených dobrodružstiev.

Philippe je zrelý muž s vyberanými vkusom a spôsobmi, pracuje ako ortopéd v Paríži a je rozvedený. Jeho nová priateľka Carole je zatrpknutá štyridsiatnička, ktorá nedokáže odpustiť bývalému manželovi, že ju opustil pre mladšiu ženu. Na krku má dvoch tínedžerov, Juliena a Manon, ktorí Philippom pohŕdajú, pretože si myslia, že pre ich matku je príliš starý.

Ich nový nevlastný otec sa snaží zmeniť im názor, a tak presvedčí Carole, aby s Julienom uzavrela dohodu, že ak úspešne zloží všetky skúšky v škole, môže si vybrať, kam pôjdu na prázdniny. Julien si však vyberie Ibizu!

Starší pán sa tak ocitne sa v centre hlučného zábavného raja pre mladých z celého sveta. Krásne sexi dievčatá, diskotéky, nikdy nekončiace večierky pri hotelovom bazéne. Všetci štyria sa postupom času dostávajú do neustále bizarnejších situácií, až zistia, že spoločného toho majú oveľa viac, než si pôvodne mysleli.

V hlavných úlohách zažiarili Christian Clavier, Mathilde Seigner a Joey Starr, ktorí svojimi vtipnými výstupmi a charizmatickými postavami vytvárajú nezabudnuteľný filmový zážitok. Ich chémia na obrazovke a komické situácie, do ktorých sa dostanú, sú zárukou skvelej zábavy.

Pozrite si bláznivú komédiu Ibiza už dnes večer o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Ibiza