Bolek Polívka prezradil na najmladšiu dcéru veľké tajomstvo: Po KOM tajne túži?

Možno prepálil niečo, čo nemal. Herecká legenda otvorene prehovorila nielen o rodine, ale aj o tom, na koho myslí hercova najmladšia dcéra Mariana!

Je spokojným šesťnásobným otcom a pre šťastie svojich detí by bol Bolek Polívka schopný urobiť čokoľvek. Kvôli najmladšej dcére dokonca neváhal zastať rolu dohadzovača. Mariana je totiž zakukaná do brata Davida Gránskeho, ktorým je mladý herec Tomas Sean Pšenička, ktorý práve po Bolkovom boku zažiaril v jednom z jeho filmov. 

"Odkáž mu, že to je pekný človek. Oci, ale diskrétne," dostal herec za úlohu od Mariany. "To oznámenie už prebehlo," červenal sa Pšenička, ktorému dcérsky odkaz Polívka oznámil na utorkovej slávnostnej premiére k filmu. Bolek s úsmevom dodal, že do vzťahov deťom rozhodne hovoriť nemieni a dáva im voľný priebeh. Nezostáva tak než sa nechať prekvapiť, či vznikne nový mladý pár. Okrem najmladšej Mariánky má Bolek so súčasnou manželkou Marcelou Černou ešte synov Jána a Františka Antonína. Zo zväzku s Chantal Poullain zase vzišiel syn Vladimír. Najstaršiu dcéru Kamilu má herec so Stanislavou Polívkovou a prostrednú Annu s Evelynou Steimarovou.

Sledujte Bolka Polívku v seriáli Hviezdy nad hlavou každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!