Princezná Kate rozžiarila Wimbledon: Stretla sa aj s touto českou tenistkou!

Princezná z Walesu sa ukázala na mužskom finále tenisového turnaja vo Wimbledone. Napriek tomu, že už pár mesiacov bojuje so zákernou rakovinou, rozdávala široké úsmevy. Na prestížnom tenisovom turnaji dokonca dostala špeciálny darček od českej tenistky Báry Krejčíkovej.

Mama troch detí, ktorú sprevádzala jej 9-ročná dcéra Charlotte, zožala pri príchode standing ovation nadšeného davu, ktorý zaplnil centrálny kurt All England Clubu. Kate so širokým úsmevom všetkým zamávala a sadla si na svoje čestné miesto v kráľovskej lóži, kde jej okrem dcéry robila spoločnosť aj sestra Pippa Middleton.

"Je skvelé byť späť na Wimbledone!" zdôverila sa Kate so svojimi pocitmi na sociálnych sieťach a dodala: "Nič sa nevyrovná šampionátu."

Kate ohromila vo fialových midi šatách Safiyaa Cecilia a lodičkách v telovej farbe. Ako píše The Sun, pri tejto príležitosti si pripla aj svoju charakteristickú malú mašľu, ktorú môžu nosiť len tí, ktorí sú členmi All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC). A Kate je jeho patrónkou. Mašľa je vo farbách tohto súkromného klubu - wimbledonskej fialovej a wimbledonskej zelenej.

Že jej zápas Kate prepásla, nemuselo mrzieť ani víťazku žien Barboru Krejčíkovú. V útrobách klubovne jej princezná aj s dcérou osobne dodatočne pogratulovali a všetky prehodili pár neformálnych slov. Tenistka im na oplátku venovala svoju majstrovskú raketu.