Šokujúci moment na Wimbledone: Zakázaný bozk českej tenistky a princezny Kate: Porušili tým pravidlá?

Kráľovská rodina nie je holubník! Česká tenistka Barbora Krejčíková vraj porušila prísne stanovené pravidlá, ktoré určuje kráľovský protokol. Dôvodom má byť nevinný bozk, ktorý si počas Wimbledonu dala s princeznou Kate. Bude to mať dohru?

Barbora Krejčíková, česká tenisová šampiónka, sa postarala o nečakaný rozruch na tohtoročnom Wimbledone. Po svojom triumfe sa v slávnostnej chvíli neudržala a pobozkala princeznú Kate na líce. Tento spontánny prejav náklonnosti narušil prísne kráľovské protokoly, ktoré striktne zakazujú fyzický kontakt s členmi kráľovskej rodiny bez ich súhlasu.

View this post on Instagram

A post shared by Royals UK (@royalsjetset)

Kate, známa svojou eleganciou a dôrazom na dodržiavanie tradícií, bola očividne zaskočená, no rýchlo sa spamätala a s úsmevom pokračovala v ceremónii. Tento moment, zachytený kamerami, okamžite zaplavil sociálne siete a stal sa virálnym.

Ďalšou zaujímavosťou bolo, že Krejčíková darovala princeznej Kate aj osobný darček, svoju tenisovú raketu. Avšak, podľa kráľovských pravidiel, každý dar pre členov kráľovskej rodiny musí byť schválený samotným kráľom Karolom. Tento postup je bežný a má zabezpečiť, že dary sú vhodné a bezpečné.

Reakcie na tento incident boli zmiešané. Niektorí fanúšikovia Krejčíkovej ocenili jej spontánnosť a otvorenosť, iní ju kritizovali za nedodržanie protokolu. Britské médiá okamžite začali špekulovať o možných dôsledkoch tejto situácie.

Kráľovská rodina zatiaľ nevydala oficiálne vyhlásenie k tomuto incidentu. Odborníci na kráľovský protokol však tvrdia, že takéto momenty môžu byť vnímané ako neúcta voči tradičným pravidlám a môžu ovplyvniť budúce interakcie s verejnosťou.

Pre Barboru Krejčíkovú je však tento moment určite zaujímavou kapitolou v jej kariére. Po víťazstve na Wimbledone sa stáva jednou z najvýznamnejších českých športovkýň súčasnosti. Čo sa týka jej vzťahu s britskou kráľovskou rodinou, ostáva len čakať na ďalšie vývojové udalosti.