Veronika Žilková zažíva smutné leto: Syn jej rozbombardoval miesto plné spomienok!

Herečka Veronika Žilková pred časom informovala, že sa sťahuje. Vymieňa si poschodia v dome so synom Vincentom Navrátilom. Ten sa však v jej bývalom byte pustil do veľkých rekonštrukcií - napríklad rozbúral kúpeľňu plnú spomienok!

Koncom mája Veronika Žilková zaskočila svojich fanúšikov oznámením, že ju čaká sťahovanie. Neplánovala však presun k svojmu partnerovi, rockerovi Jozefovi Holomáčovi. Hoci s týmto muzikantom tvorí Žilková pár už dva roky, posunúť vzťah na ďalšiu úroveň ešte neplánujú. Známa herečka blesku.cz prezradila, že si len "s Vincom menia polovice domu". Oným Vincom nebol nikto iný ako jeden z jej synov - herec Vincent Navrátil.

A ten neváhal a ihneď sa pustil do rekonštrukcie. Ako Žilková na sociálnej sieti odhalila, ako prvé sa pustil do kúpeľne – izolácia vraj už nebola v dobrom stave a výmena bola nutná. Vincent sa to však rozhodol vziať celé z gruntu, a tak herečka zdieľala snímku, na ktorej so smutným úsmevom sedí v ruinách miesta, čo jej bolo vždy tak blízke. "Mladí ľudia chcú bývať v tom, čo sa im páči, takže nastáva búranie a prestavba. Zbohom, vaňa, v ktorej si trojročný Vincíček púšťal lodičky," povzdychla si. "Miesto dovolenky a zbierania spomienok sa lúčim so starou kúpeľňou. Toľko krásnych rán, kedy som svojich šesť detí popoháňala vyčistiť si zuby a utekať do školy. Romantické kúpele vo vani pre 2 - 6, kedy som nachytala jedno z detí, ktoré so svojou láskou malo vaňu plnú kvietkov z ruží a všade sviečky. Zrkadlá zažili mnoho môjho líčenia na významné spoločenské akcie, tie by mohli tiež rozprávať," zasnila sa. "Kúpeľňa = miesto, ktoré nás pozná nahé, bez oficiálnej masky." Vzhľadom na rekonštrukciu je tak teraz so svojimi najbližšími nútená žiť trochu "punkovo".

Zdroj: Instagram, Blesk.cz

​Sledujte Veroniku Žilkovú v seriály Hviezdy nad hlavou každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!