Koncert AC/DC sa už nezadržateľne blíži: Predaj vstupeniek atakuje 100 000!

Už túto nedeľu, 21. júla, to odpália rockeri z kapely AC/DC v Bratislave naplno. Koncert sa bude konať na starom letisku vo Vajnoroch.

Predalo sa viac než 90 000 vstupeniek! Fanúšikov bude ako maku. Keďže ľudí príde neuveriteľne veľa, brány sa otvoria už o 12.00. Príďte aj vy skôr a vyhnete sa tak hustej premávke, či dobehnutiu na poslednú chvíľu.

Pre pohodlných je možnosť zaplatiť si parkovanie. Lístok stojí 22 € alebo 30 € pri vstupe na parkovisko.

AC/DC pomenovali svoje turné podľa ich posledného štúdiového albumu. POWER UP je ich prvým turné v Európe po 8. rokoch. AC/DC odohrali svoje prvé vystúpenie 31. decembra 1973 v nočnom klube Chequers v Sydney, Austrália. Sú jednou z najvplyvnejších rockových skupín v histórii s viac ako 200 miliónmi predaných albumov po celom svete.  LP „Back In Black“ tejto skupiny je „najpredávanejším albumom akejkoľvek kapely všetkých čias“ a „tretí najpredávanejší album akéhokoľvek interpreta“ s celosvetovým predajom 50 miliónov a stále to pribúda.

AC/DC boli uvedení do Rock and Roll Hall of Fame v roku 2003 a do Siene slávy Music Victoria Awards v ich rodnej Austrálii. Na počesť ich 50-ročného kraľovania najväčšej rock and rollovej kapely na svete AC/DC na turné  vystúpia – Angus Young na sólovej gitare, spevák Brian Johnson, rytmický gitarista Stevie Young, bubeník Matt  Laug a nový bassgitarista, ktorý prevezme pochodeň za Cliffa Williamsa. 

Už túto nedeľu to bude v Bratislave žiť AC/DC koncertom!