Eva Burešová zmiatla fanúšikov: Kto je to rozkošné batoľa na fotke?

Eva Burešová, nová porotkyňa šou Česko Slovensko má talent, nedávno zverejnila na sociálnych sieťach jednu z najroztomilejších fotiek. Snímka poriadne zmiatla jej fanúšikov. Fotografia zachytáva batoľa so strapatými kučerami a špinavou tváričkou, čo vyvolalo otázky medzi jej sledovateľmi. Koho vlastne táto momentka zobrazuje?

Keď krásna herečka a speváčka Eva zverejnila snímku rozstrapateného kučeravého dieťatka, všetci v ňom okamžite videli jej synčeka Nathana z čias, keď bol ešte batoľaťom, alebo jeho mladšieho brata Tristana.

A to aj napriek tomu, že talentovaná umelkyňa tvár jej chlapčekov zatiaľ pred svetom väčšinou skôr skrýva a ukazuje ich svojim sledovateľom len sporadicky. Zdalo sa však, že tentoraz urobila výnimku. "Veľmi pekný chlapček," dojímali sa v komentároch jej fanúšikovia.

"To som ja," vyviedla preto Burešová všetkých z omylu. Podoba s jej synčekmi je však taká výrazná, že to skutočne mätie! Najmä s tým mladším. Talentovaná sa nad celou situáciou pousmiala a vzala ju s humorom. Rodina a gény sa proste nezaprú.