Prichádza Honzov kolega: Lucii adresuje ostré slová! Koho stranu si architekt vyberie?

Lucie sa o plánoch Jana už dozvedela. Zradná sms-ka ju bude takmer stáť ďalší vzťah. Honza jej však všetko vysvetlí. Ak by do dediny nezavítal architektov kolega, rozkvetu lásky by naďalej prialo!

Traktorista Franta si požičia dedinské auto a tým nabúra do kanca. Divoké zviera mu spod kolies síce unikne, no auto je v hroznom stave. Starosta bude od zúrivosti bez seba a na vlastné náklady mu ho dá opraviť. To by nebolo to najhoršie. Divé zviera stále ohrozuje dediny a dedinčania nevedia, v akom je stav, takže môže poriadne znepríjemniť leto všetkým v obci, ktorí sa chcú baviť a užívať si bezstarostnosť. To sa vypomstí aj Romanovi, synovi Lucie a Jiřího, ktorý na rande vezme svoju spolužiačku. V lese však zmiznú a sily, aby ich našli, bude musieť spojiť Honza aj s Jirkom! 

O niečo lepšie sú na tom ľúbostné vzťahy. Krásna učiteľka nachádza pomaly zaľúbenie v novom obyvateľovi - tanečníkovi - ktorého prizve k pečeniu tradičného koláča. Nepríjemná nehoda ich ešte viac spojí. Lucie a Jan to majú o niečo ťažšie. Spoločne síce zažehnajú prvú väčšiu krízu vzťahu, ale nepríjemný hosť im skomplikuje situáciu. Miloš, spolumajiteľ Veselého firmy, nechce veriť tomu, že Honza by zahodil vzťah pre nejakú dedinskú veterinárku. Berie to ako poriadnu zradu kamarátstva. Jan má však jasno v tom, na koho strane stojí!

Sledujte Hviezdy nad hlavou každý utorok a štvrtok o 20:40 na JOJke!