Nečakaná situácia priamo v živom vysielaní: Fanúšikovia AC/DC „uniesli“ nášho reportéra!

Živé vysielanie má svoje špecifické čaro, čo by určite potvrdili všetci moderátori i reportéri. Čo sa totiž stane počas neho, sa už neodstane a nedá sa ani vystrihnúť. Niekedy bohužiaľ, inokedy našťastie! Ten druhý prípad platí pre situáciu, ktorá nastala v nedeľňajšom spravodajstve, keď fanúšikovia AC/DC „uniesli“ nášho reportéra v priamom prenose!

Nedeľa bola hotovým sviatkom pre všetkých fanúšikov dobre rockovej hudby. V Bratislave totiž po prvýkrát vystúpila legendárna austrálska rocková kapela AC/DC, ktorá vznikla ešte v roku 1973! Spolu so skupinami Led Zeppelin, Deep Purple alebo Black Sabbath sú považovaní za priekopníkov hard rocku a heavy metalu. Hoci AC/DC funguje na scéne už takmer 50 rokov, až v nedeľu sa ukázali slovenským fanúšikom po prvý raz. Na koncert sa prišlo pozrieť viac než 100 tisíc milovníkov tvrdej hudby a všetci si ich vystúpenie nesmierne pochvaľovali.

Že rockeri bývajú veľmi spontánni, sa ukázalo aj počas nedeľňajšieho vysielania JOJ 24. Atmosféru z Vajnorského letiska, kde sa mal koncert odohrávať, sa snažil v priamom prenose sprostredkovať reportér Sebastián Pavlis, ktorý sa nachádzal na mieste. Kým spovedal Eriku Barkolovú, sa však stalo niečo naozaj nečakané. Fanúšikovia AC/DC ho priamo v živom vysielaní „uniesli“ spred kamery. Skrátka k nemu prišli, hromadne ho zdvihli a odniesli preč. Situácia pobavila nielen jeho a respondentku, ale aj moderátorku Anetu Pariškovú. Pozrite si to vo videu HORE!