Herec Daniel Žulčák prekvapuje svojím koníčkom: Tipovali by ste, že ho baví TOTO?

Sympatický herec Daniel Žulčák je divákom Televízie JOJ známy z viacerých seriálov. Aktuálne ho však môžete zaregistrovať aj na novej stanici JOJ Svet, pretože sa stal hlasom tohto dokumentárneho kanála. Načítal aj komentáre pre seriál Hitlerove tajné misie a pri nahrávaní sme ho trošku vyspovedali!

Daniela Žulčáka môžu diváci Televízie JOJ poznať z viacerých seriálových projektov. Účinkoval v Divokých koňoch, vo Vlkoch, v Nemocnici a objaví sa aj v pripravovanom seriálu Lásky v Istanbule. Najnovšie sa však venuje aj načítavaniu komentárov a upútaviek, pretože sa stal hlasom novej televíznej stanice JOJ Svet. Táto práca ho nesmierne baví, pretože ako prezradil, pravidelný prísun informácií je pre neho to pravé orechové. Mám rád dokumenty a veľmi sa mi páči, že to vzniklo aj na JOJke. Sú to programy zo širokým záberom, rád si to pozerám a rád sa dozvedám nové veci,“ povedal pre joj.sk.

Podľa Žulčáka je sledovanie dokumentov nesmierne dôležité, pretože nám rozširuje obzory a veľa vecí nás môže naučiť. „Nemyslím si, že je to dôležité len v dnešnej dobe. Myslím si, že vždy bolo vzdelanie dôležité a vedieť skutočné fakty. My ľudia máme tendencie veľmi rýchlo zabúdať a nepamätáme si ani, čo bolo pred piatimi, šiestimi rokmi. A toto je 70 rokov dozadu a sú to veľmi dôležité veci v našich dejinách. Sme veľmi blízko tomu, aby sa niečo podobné znova dialo. A aj sa deje za našimi hranicami, takže, treba si to pripomínať a treba o tom hovoriť. Treba s tými informáciami pracovať,“ vysvetlil hlas stanice JOJ Svet.

Zaujímavý dokumentárny seriál Hitlerove tajné misie si môžete pozrieť na JOJ Play!