Francúzska komédia, ktorá vám precvičí bránice: Nenechajte si ujsť Daj si pohov, mladý!

V lete môžete na JOJke sledovať nejednu filmovú pemiéru. Na túto sobotu sme si pre vás pripravili niečo poriadne zábavné, a to rovno z olympijského Francúzska!

V živote to Milann Rousseau nemal zrovna ružové. V živote zažil mnoho prehier a problémy ho rozhodne neobchádzajú. V detstve sa stal sirotou, rodičovskú lásku nespoznal. Jeho jediným priateľom je Sami, tiež zo sirotinca. Ten sa však vypracoval a stal advokátom. Na rozdiel od Milanna, ktorý nemá šťastie ani v práci. Nedokončil základnú školu, chýbajú mu peniaze, celé dni presedí za počítačom. Aby toho nebolo málo, po incidente v poslednej práci je odsúdený na tristo dní verejnoprospešných prác v domove dôchodcov. To rozhodne nie je práca, akú si predstavoval!

Ak by sa mal ocitnúť v pekle, bol by to zrejme práve domov dôchodcov. So staršími zrovna nevychádza a neskrýva to. Po tom, čo ho započujú, ako ich neznáša, premenia mu dôchodcovia prácu v domove na skutočné peklo. Neskôr im však dôjde, že Milann je zlomený zo svojho života a rozhodnú sa zmeniť stratégiu a ukázať mu lásku, ktorú nezažil ako malý. Po tom, čo sa s obyvateľmi domova skamaráti, odhalí, že tu zneužívajú osamelosť a zraniteľnosť klientov na to, aby ich okrádali. Veľký útek dôchodcov na seba nenechá čakať. Vo filme sa môžete tešiť na skvelé herecké obsadenie staršej generácie, chýbať nebude napríklad legendárny Gérard Depardieu! 

Sledujte Daj si pohov, mladý dnes o 20:40 na JOJke!