Halle Berry ako legendárna mačička po 20 rokoch: WOW, veď tá ženská vôbec nezostarla!

Halle Berry oslávila 20. výročie svojej ikonickej úlohy vo filme Catwoman najlepším možným spôsobom: polonahá, hravá a s roztomilými mačiatkami!

Očarujúca herečka nedávno zverejnila na svojom Instagrame sériu odvážnych fotografií, na ktorých namiesto podprsenky skromne použila dve čiernobiele mačiatka na zakrytie pokožky. Halle si obliekla iba čierne nohavičky, elegantnú čierno-striebornú masku mačky a zvyšok nechala na fantázii svojich divákov. Je to už 20 rokov, čo Halle Berry stvárnila divokú a podmanivú mačaciu ženu. Napriek tomu, že si film z roku 2004 získal povesť jedného z najhorších filmov svojej doby, herečka sa svojej úlohy nevzdala.

Zdroj: elle.com

Nezmyselný príbeh o mačacej hrdinke a kréme na tvár pre večnú mladosť neurobil pre komiksový svet veľký rozruch. Vďaka svojmu ikonickému outfitu sa však oscarová herečka stala nesmrteľnou. Aj o dve desaťročia neskôr táto takmer šesťdesiatročná herečka predviedla, že dokáže ukázať svoje pazúry. "Dnes je to presne 20 let, čo som mala tu česť priviesť túto ikonickú postavu k životu. Vždy mi bude blízka a navždy budem Patience Phillips alias Catwoman!" Napísala pod svoj príspevok. Bývalá Bond Girl sa podelila aj o dojemný príbeh o tom, ako sa tieto dve mačacie neplechy dostali do jej života. Podľa Berry sa mačiatka objavili samy na jej dvore a s pomocou svojich fanúšikov im našla náhradný domov.  

Zdroj: Instagram, Blesk.cz
Tagy: Halle Berry