Pozrite, akého fešáka má doma Andrea Verešová! Daniel je hora svalov aj po šesťdesiatke!

Dovolenku na gréckom Mykonose si plnými dúškami užíva Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom. Na modelkino parádne telo v plavkách sú všetci zvyknutí, ale všetkým spadla brada na vysekanú postavu jej muža, ktorý nedávno oslávil 60 rokov!

Obaja by si plavky mali vziať ako dennú uniformu. Andrea aj jej manžel majú postavy snov. Slovenská kráska, ktorá porodila dve deti, je na svoje krivky právom hrdá. "Som modelka a som na fotenie umeleckých aktov zvyknutá. Pracujem na sebe a som na svoje telo patrične hrdá. Veľmi rada sa sama pozerám na iné krásne ženy a obdivujem ich. Teší ma, keď vidím úspešnú, sebavedomú matku, ktorá je pre ostatných inšpiráciou. Krásne estetické fotky ženského tela ma neurážajú, ba naopak." netají sa Verešová.

V posilňovni je ako doma aj jej manžel Dan. Čerstvý šesťdesiatnik sa vedľa svojej manželky ukázal v plavkách a bez problémov by do vrecka strčil o dve generácie mladších mužov. "Ste nádherný pár. Úžasne vidieť, ako na sebe obaja makáte!" netaja sa ich priaznivci! 

Zdroj: Instagram, Blesk.cz