Romantika, ktorá ti roztopí srdce: Seriál Lásky v Istanbule štartuje už tento štvrtok na JOJ PLAY!

Od 1. augusta si fanúšikovia JOJ PLAY môžu vychutnať nový seriál Lásky v Istanbule, ktorý prináša desať silných príbehov o láske v rôznych podobách. Tento romanticko-dramatický seriál sľubuje autentickú dávku toho, po čom túži každá žena.

Lásky v Istanbule sa odohrávajú v očarujúcom prostredí rušného Istanbulu, mesta na hranici Európy a Ázie. Seriál ponúka medzinárodné herecké obsadenie, v ktorom sa objavujú slovenskí, českí a tureckí herci. Hlavné postavy stvárňujú Marián Mitaš ako veľvyslanec Martin Skala a Lívia Bielovič ako konzulka Zuzana Mrázová. Ich príbeh plný intenzívnych emócií a dramatických zvratov bude pre divákov vzrušujúcou jazdou cez celý seriál.

Dej je ako stvorený pre romantické duše... Nový slovenský veľvyslanec Martin Skala prichádza do Turecka, pričom jeho prvou zastávkou je Istanbul. Tu sa stretáva so svojou veľkou láskou z minulosti, Zuzanou Mrázovou, ktorá pracuje ako konzulka. Diváci budú sledovať, ako sa ich komplikovaný vzťah, plný nevyjadrených emócií, opäť rozvíja a prehlbuje.

Lásky v Istanbule je romanticko-dramatický seriál, ktorý sa zameriava na rôzne aspekty lásky a ponúka množstvo vtipných a kurióznych situácií, ktoré dokáže priniesť iba skutočný život.

Príbeh z diplomatického prostredia sľubuje prekvapujúce zvraty, neobyčajné príbehy a problémy, ktoré môžu nastať ďaleko od domova. Všetko sa odohráva na pozadí nenaplnenej lásky hlavných hrdinov, ktorých po rokoch spojí práca na konzuláte a skomplikuje ich doterajšie životy.

Seriál Lásky v Istanbule režíruje Ivan Holub. Každá epizóda je samostatne uzatvoreným príbehom, pričom nad nimi sa rozvíja hlboká dejová línia komplikovaného vzťahu plného vášne.

Sleduj seriál Lásky v Istanbule už tento štvrtok na JOJ PLAY!