Nevyšlo im to ani na druhý pokus: Jennifer Lopez a Ben Affleck sa naozaj rozvádzajú!

Jennifer Lopez a Ben Affleck, jeden z najznámejších párov v Hollywoode, sa rozhodli ukončiť svoje manželstvo. Po mesiacoch špekulácií a odlúčení je ich rozchod oficiálny. Toto je dôvod!

Jennifer Lopez a Ben Affleck definitívne buchli rozvodovými papiermi o stôl! Priatelia páru uviedli, že sa tak rozhodli po poslednom neúspešnom pokuse o zmierenie. Rozvodové papiere sú vyplnené, ale zatiaľ nepredložené súdu.

Klebety o ich rozchode sa začali šíriť po tom, čo Ben Affleck kúpil nový dom za 20,5 milióna dolárov v Pacific Palisades 24. júla, v deň speváčkiných narodenín. Tento krok bol vnímaný ako „bodnutie do srdca“ pre Lopez, obzvlášť keď manželia len niekoľko dní predtým predali spoločný dom v Beverly Hills za 68 miliónov dolárov. 

Keď Lopez tiež predala svoj penthouse v New Yorku za 23 miliónov dolárov, špekulácie o rozchode zosilneli. Priatelia speváčky tvrdia, že Affleckova náhla kúpa nového domu bola pre ňu zničujúca. "Rozvodové papiere pripravili už pred mesiacom, ale čakajú na vhodný okamih, aby ich predložili," uviedol jeden zo zdrojov blízkych páru.

Ich posledné spoločné fotografie pochádzajú z 30. marca. Odvtedy strávili leto oddelene – Lopez väčšinou na východnom pobreží a Affleck v Los Angeles. Dokonca aj svoje druhé výročie svadby, 16. júla, prežili v rôznych mestách, čo len pridalo na pravdivosti o ich odlúčení.

Blízke zdroje dvojice uviedli, že sa snažili manželstvo zachrániť, ale nepodarilo sa im nájsť spoločné riešenie. "Úprimne, nakoniec sa nemohli dohodnúť na kompromisoch. Čo mali predtým, je preč a obaja to prijali," povedal jeden z dobrých priateľov páru.