Filmovú chémiu v Hriešnom tanci zahrali perfektne: Za čo Patrick Swayze "Baby" nemusel?

Hriešny tanec je klasikou, ktorá videl určite každý. Ak si opäť raz radi tento film pozriete, vysielame ho pre vás už dnes večer. A ešte predtým si pozrite nejaké zaujímavosti o nakrúcaní kultovej snímky!

Napriek tomu, že môžeme Hriešny tanec nazvať kultovým filmom, možno vás prekvapí, že bol pôvodne nakrútený ako nízkorozpočtová snímka, ktorá mala byť určená len pre americké videopožičovne. Keď však prišiel do kín, stal sa celosvetovým fenoménom.

Zdroj: globstart.com

Ako príbeh lásky dvoch hlavných hrdinov bolo potrebné vybrať hercov, medzi ktorými bude fungovať aspoň nejaká chémia. Zaujímavosťou je, že Patrick Swayze nemal údajne Jennifer Grey príliš v láske. Patricka ako profesionála rušili jej neustále výbuchy smiechu, plač či iné emočné prejavy. Potvrdzuje to aj výrok, ktorý o nej povedal vo svojej autobiografii. ,,A, keď jej niekto niečo vyčítal, hneď sa rozrevala,“ prezradil pred rokmi. Že predstaviteľke filmovej Baby nebol na pľaci cudzí ani smiech, naznačujú aj pokazené klapky z nakrúcania. Posúďte sami! 

Sledujte Hriešny tanec už dnes o 20:40 na JOJke!