Napätie, zrada a láska v jednom: Sledujte akčný film Pre balík prachov už dnes večer na TV JOJ!

Pripravte sa na neobyčajnú filmovú jazdu! Akčný trhák Pre balík prachov z roku 2020 spojí to najlepšie z napätia, zrady a lásky. Ak ste milovníkom adrenalínových zážitkov, tento film vám prinesie všetko, čo očakávate - a ešte omnoho viac!

Príbeh profesionálneho bankového lupiča, ktorý chce kvôli láske zanechať svoj doterajší život a ukradnuté peniaze vrátiť štátu. Všetko sa však nečakane skomplikuje...

​​Profesionálny zlodej Tom ukradol viac ako deväť miliónov dolárov z malých bánk, no jeho tvár nikdy nikto nevidel, a tak jeho identita zostáva záhadou. Nič však netrvá večne a Tom sa zamiloval do ženy svojho života. Pre ňu je ochotný vzdať sa svojho nebezpečného života a začať odznova.

​Jeho snahu však prekazí dvojica mladých bezohľadných agentov a Tom musí znovu utekať, tentoraz pred falošnými obvineniami. Tak sa začína hra na mačku a myš, v ktorej sa dobro a zlo neustále krížia.

Sledovanie tohto filmu bude ako jazda na horskej dráhe - rýchla, vzrušujúca a plná prekvapení. Preto si ho nenechajte ujsť už dnes večer na obrazovkách TV JOJ. Pripravte sa na strhujúci zážitok, ktorý vás vtiahne a nepustí až do samého konca!

​Sledujte film Pre balík prachov už dnes o 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Liam Neeson