Syn Angeliny Jolie po vážnej nehode: Svedkovia si mysleli, že zomrel!

Americká herečka Angelina Jolie prežívala v posledných dňoch nočnú moru každého rodiča. Jej syn Pax totiž skončil po vážnej nehode v nemocnici, kde je pod dohľadom lekárov. Svedkovia celej situácie si dokonca mysleli, že pri náraze do auta zomrel.

Syn Angeliny Jolie a Brada Pitta poriadne vystrašil svojich rodičov. Počas jazdy na elektrickom bicykli narazil do auta a následne musel byť prevezený do nemocnice. Incident bol skutočne vážny, o čom svedčia aj slová ľudí, ktorí k Paxovi pribehli ako prví.

Podľa svedkov mladý muž tesne po nehode ležal nehybne na zemi. Viacerí si dokonca mysleli, že zomrel. Pre magazín TMZ okrem toho uviedli aj to, že vedomie mladík nabral, až keď na miesto prišli záchranári.

Keďže informácie o nešťastí obehli celý svet, okrem chlapcových rodičov a kamarátov si o neho robí starosť aj verejnosť a fanušikovia bývalého manželského páru. 

View this post on Instagram

A post shared by Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

Podľa informácií Page Six totiž nešlo ani zďaleka o prvú nehodu Paxa na elektrickom bicykli a že takmer nikdy nenosí prilbu. "Jeho priatelia sa o neho boja. Na bicykli jazdí veľmi riskantne," uviedol zdroj.