Hudobný svet smúti: Slávny spevák (†50) skonal vo svojom dome!

Tento týždeň priniesol smutné správe pre všetkých milovníkov dobrej hudby. Vo veku len 50 rokov totiž zomrel raper a herec Chino XL. Jeho smrť potvrdila jeho rodina, ktorá na sociálnych sieťach zanechala emotívny odkaz.

​Americký spevák okolo seba vyvolal ošiaľ v roku 1996, kedy vydal album Here to Save You All. Ten mu priniesol slávu, ale zároveň aj konflikt s legendárnym Tupacomm Shakurom, o ktorom sa v jednej z piesní vyjadroval poriadne ostro.

Tento týždeň sa však hudobní fanúšikovia dozvedeli veľmi smutnú správu. Jeho rodina na jeho Instagrame priznala, že hudobník poslednýkrát vydýchol. Chinove dcéry v spoločnom statuse napísali, že sa tak stalo v jeho dome.

„Rodina Dereka Keirha Barbosu, ktorého fanúšikovia poznajú pod menom Chino XL, je jeho smrťou zdevastovaná. Zomrel v nedeľu ráno vo veku 50 rokov. Chino po sebe zanechal deti Chynnu, Bellu, Lyric a Kiyanu, nevlastného syna Shawna, vnúčatá Emmy, Emery, Chris, Luis a Dyani, svoju matku a aj svoju dlhoročnú partnerku Stephanie," píše sa v príspevku.

„Náš otec mal veľa úloh. Predovšetkým však bol našim otcom. Dal nám silu, priamosť a schopnosť byť realistický. To, čo teraz cítime, je hlavne to, že náš otec našiel pokoj, čo dáva pokoj aj nám," uviedli jeho zronené dcéry.

View this post on Instagram

A post shared by Chino XL (@chinoxl)

Tagy: Smrť Chino