Il Divo

Il Divo prinesie do Bratislavy svoje najlepšie hity: Oslávte 20. výročie skupiny jedinečným koncertom!

Svetoznáme Il Divo má za sebou množstvo nezabudnuteľných vystúpení, vrátane účinkovania na letných olympijských hrách, vytvorenia oficiálnej piesne pre majstrovstvá sveta vo futbale 2006 spolu s Toni Braxton a účasti na oslavách diamantového jubilea kráľovnej Alžbety II. Medzi ich najznámejšie skladby patrí „Regresa a Mí,“ coververzia „Unbreak My Heart“ od Toni Braxton, ktorá je súčasťou ich debutového albumu a na YouTube má už viac ako 190 miliónov pozretí.

Zdroj: Il Divo

Il Divo spievajú v španielčine, taliančine, francúzštine, portugalčine, angličtine, japončine a latinčine. Ich piesne sa predali vo viac ako 30 miliónoch kópií po celom svete, získali 160 zlatých a platinových platní a dosiahli 50 vrcholov v rebričkoch hitparád v 35 krajinách. 

Tento rok Il Divo oslavuje svoje 20. výročie vydaním jubilejného albumu s názvom XX. Členmi skupiny Američan David Miller (tenor), Švajčiar Urs Bühler (tenor), Francúz Sébastien Izambard (tenor) a Američan Steven LaBrie (barytón), ktorý sa pridal po smrti Carlosa Marína. 

V Bratislave sa Il Divo objaví 28. septembra 2024!